Home
  Site in English
  Kusano Ha Shito Ryu Kai
  Kusano Ha - Gradensysteem
  Kusano Ha - Exameneisen
  Kusano Ha - Onderrichters

   Kusano Ha - Clubs

    Kenshikan Lochristi
    Kenshikan St. Amandsberg
    Kenshikan Merelbeke
  Kusano Ha  - Leden
  Links
 Aktiviteiten  (new!)
 Fotoalbum
 Inter@ctive
 Artikels
 Sitemap
 News  (new!)

 

Kusano Ha Shito Ryu Belgium

Activiteiten


Archief

Lijst met besprekingen van activiteiten uit het verleden  (new!)


Lijst met persberichten betreffende Kenshikan Belgium

 

Geplande activiteiten

WKKA Stage olv Telly Geenens

De meeste onder jullie kennen ongetwijfeld Telly Geenens. Voor de nieuwe leden zal ik hem kort even schetsen. Hij is de hoogst gegradueerde (Renshi – 4e Dan – FukuShihandai B) van Kusano ha Shito Ryu in België, was in z’n jonge jaren meermaals Belgisch Kampioen Kata, is lid van de sporttechnische commissie van de Vlaamse Karate Federatie en is momenteel reeds 6 maand in China om daar Engels aan te leren aan kinderen. Welnu, Telly komt een weekje naar België en wil zijn tijd hier nuttig besteden. Daarom geeft hij een driedaagse karate stage te Lochristi.
Deze stage gaat door in Fitness Catalpa – Koning Albertlaan 2C te Lochristi op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 februari.
Het programma vindt u hieronder:

Dag Uren Opmerkingen
Vrijdag 19u00 – 21u00 Enkel voor zwarte banden !!
Zaterdag 09u30 – 11u30 -12 jarigen
  13u00 – 15u00 & 15u30 – 16u30 +12 jarigen
Zondag 09u30 – 11u30 -12 jarigen
  13u00 – 15u00 & 15u30 – 16u30 +12 jarigen


Het huren van een zaal kost geld, vandaar dat er een kleine bijdrage wordt gevraagd om deel te nemen aan de stage. Kinderen jonger dan 12 jaar betalen voor 1 dag € 9 en voor twee dagen € 15. Ben je 12 jaar of ouder, dan betaal je voor 1 dag € 12 en voor twee dagen € 20. Aangezien Telly op vrijdag, zaterdag en zondag een stage geeft, zal er die dag geen gewone training zijn in de club.

Naast de stage is het de wens van Telly om de drie clubs eens dichter bij elkaar te brengen, vandaar dat hij tijdens de week elke kusano-ha club in België een bezoek zal brengen. Iedereen mag komen deelnemen aan deze trainingen (jeugd, volwassenen, leden van Lochristi, Sint-Amandsberg of Merelbeke). Deze trainingen zijn volledig gratis, dus profiteer ervan!!
Maandag 9 februari geeft hij les in z’n eigen dojo (Sportzaal Gemeenteschool – Schoolstraat 18 te Lochristi) van 21u tot 22u30.
Dinsdag 10 februari komt hij lesgeven in Sint-Amandsberg (Sportcentrum Bateas - Dendermondsesteenweg 397 te Sint-Amandsberg van 20u tot 22u.
Op woensdag 11 februari is Merelbeke aan de beurt. Telly komt lesgeven in sporthal Gilko – Kloosterstraat 19 te Merelbeke van 18u30 tot 20u.

Voor alle duidelijkheid: op dinsdag en woensdag is er geen gewone training in Lochristi! Aangezien Telly slechts een week in België vertoeft en bereid is om een groot deel van zijn tijd te spenderen aan lesgeven in karate, lijkt het ons logisch dat we hem maar op één gepaste manier kunnen bedanken: door massaal aanwezig te zijn op de stage en trainingen!!

De affiche van de stage met Telly kan je downloaden door op onderstaand icoon te klikken...


Affiche stage Telly

 

WKKA Gasshuku 2009 te Stockholm (Zweden)

Dit nieuws is heet van de pers!!
Hogan Shihandai (Chief instructor Kusano ha Shito Ryu Kai Sweden) liet ons weten dat de jaarlijkse Europese Stage (Gasshuku) olv Soke Sensei Masaru Kusano dit jaar doorgaat te Stockholm op 22, 23 en 24 mei 2009.

Wil je meegaan, dan laat je dit best zo snel mogelijk weten aan de lesgever.
Hogan heeft aan elk land gevraagd om een ruwe schatting van het aantal deelnemers door te geven zodat hij hotelkamers kan boeken.

 

Back to Top...


  

Design by Steven De Winne
last update : 08 maart 2009